Beton.Hofi a Sziget Nagyszínpadán

A Fonogram-díjas magyar rapper, Beton.Hofi, aki korábban hamis jeggyel lógott be a Szigetre, most a Nagyszínpadon fog koncertezni.

Schwarcz Ádám, aki Beton.Hofi művésznéven vált ismertté, hamarosan a Sziget Fesztivál Nagyszínpadán lép fel, amelyet 2024-ben a világ legjobb fesztiváljának választottak ár-érték szempontból. A rapper, aki a korosztályának egyik leghitelesebb előadója, egyedi produkcióval készül, amelyben a Rajkó Cigányzenekar teljes, 14 fős csapatának hangszerelésében is szólalnak majd meg a dalai.

Beton.Hofi bevallotta, hogy a múltban sebbenzinnel oldotta le valakinek a karszalagját, és azt ragasztotta át a saját csuklójára, hogy bejusson a fesztiválra. "Jól fog mutatni az önéletrajzomban a Sziget Nagyszínpad" – mondta a rapper, aki most, hogy hivatalos fellépőként tér vissza, nyilvánosan kért bocsánatot a szervezőktől a korábbi cselekedetéért. "Szeretnék ezúttal elnézést kérni a szervezőktől, hogy anno sebbenzines trükkel belógtam, most érzem magam igazán kellemetlenül emiatt, így, hogy vendégül látnak a legbecsesebb helyszínükön" – fogalmazott Beton.Hofi.

A 32 éves előadó izgatottan várja az idei Sziget Fesztivált, amely augusztus 9-én kezdődik, és különleges meglepetéssel is készül: tervei között szerepel, hogy a fesztiválon fellépő Stormzyval is találkozzon. Beton.Hofi szerint az a terv, hogy elérhetetlennek mutatkozik a backstage-ben, ezzel kivívva a külföldi sztár tiszteletét. "Az a tervem, hogy elérhetetlennek mutatkozom a 'bekkben', így majd biztos kivívom a tiszteletét. Szurkoljatok!" – mondta a rapper a vele egy napon fellépő brit rapperrel, Stormzyval kapcsolatban.