Rendőri intézkedés Cristiano Ronaldo luxusvillája előtt

Herceg Csabi és párja, Letícia madridi utazása nem várt fordulatot vett, amikor a rendőrséget hívták rájuk Cristiano Ronaldo luxusvillája előtt. A TV2 kőgazdag sztárja és kedvese eredetileg csak közelebb akart kerülni a híres focista otthonához, de a biztonságiak nem engedték be őket.

Herceg Csabi, a "Kőgazdag fiatalok" egykori szereplője és párja, Letícia a Santiago Bernabéu Stadionban szerettek volna élőben egy focimeccset megtekinteni, és a Real Madrid új sztárjátékosának, Kylian Mbappé bemutatását is megtekintették, amelyért Csabi egymillió forintot fizetett. Madridba érkezve felkutatták Cristiano Ronaldo házát, hogy közelebb kerülhessenek hozzá, azonban a biztonsági őrök nem engedték be őket. Csabi a közösségi médiában osztotta meg, hogy a házat hátulról próbálták megközelíteni, de végül a rendőrséget hívták rájuk.

A luxuséletet élő pár nem adta fel könnyen a próbálkozást. Csabi elmondása szerint még 1000 eurót is felajánlott a biztonsági őrnek, hogy bejuthassanak, de ez sem volt elég. A rendőrök érkezése után viszont sikerült meggyőzniük őket, hogy engedjék őket a lakóparkba. Csabi szerint a rendőr ismerte őt a videóiból, és miután megmutatta neki a luxusautóiról készült fotókat, és elmondta, hogy sok pénze van, 2000 euróért végül beengedték őket, bár felvételeket nem készíthettek.

Herceg Csabi korábban kijelentette, hogy nem tudja elképzelni, hogyan él egy átlagember, és ha valaki azt mondaná neki, hogy 200 ezer forintból kell megélnie havonta, kinevetné. Azt is hozzátette, hogy az ötszörösét tankolja el egy hónap alatt, és nemrégiben vásárolt egy új sportkocsit az arany Ferrarija mellé, amivel már közel 200 millió forint értékű autója van.

A madridi kaland során a pár Madrid látványosságait is felfedezte, és Csabi nem zárja ki, hogy egyszer majd ő is vesz egy házat abban a luxuslakóparkban, és Ronaldo szomszédja lesz. Az Instagram-sztorijában széles mosollyal az arcán számolt be arról, hogy a biztonsági őrök elküldték őket, de nem adták fel, és hátulról próbáltak bejutni, végül a rendőrök érkezése után sikerült beengedtetniük magukat.