Caramel őszintén beszélt a házasságáról, apaságáról és a családbővülésről

Caramel, azaz Molnár Ferenc először beszélt nyíltan a feleségével, Szilágyi Szilvivel való kapcsolatáról, a szülőségről és a lehetséges családbővülésről. Elárulta, hogy korábban szakítottak, de a szeretet végül legyőzte a nehézségeket, és a családja ma már a legfontosabb számára.

Molnár Ferenc, ismertebb nevén Caramel, a TV2 "Titkok Ramónával" című műsorában vallott arról, hogy ő és felesége, Szilvi, akivel több mint egy évtizede alkotnak egy párt, egy időre szakítottak. A Megasztár új évadának zsűritagja elmondta, hogy a szakítás után kilenc hónappal és két évvel később találtak újra egymásra.

Caramel elárulta, hogy a kapcsolatukat egy komoly döntés előzte meg, amikor rájöttek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni. Az énekes szerint a megoldás egyszerű volt: úgy érezték, nem tudják kitörölni egymást a fejükből, ezért úgy döntöttek, hogy komolyan állnak a kapcsolatukhoz.

Az apaság terén is őszintén beszélt érzéseiről. Elmondta, hogy lányos apának tartja magát, és attól tartott, hogy nem tudja majd ugyanúgy szeretni a második gyermekét, a kisfiát, ahogy a lányát. Azonban amikor megszületett Miron, és hazavitték a kórházból, rájött, hogy teljesen elvarázsolja a kisfia, és napról napra új élményeket nyújt számára.

Caramel hozzátette, hogy korábban sokat dolgozott, és bánja, hogy emiatt lemaradt lánya, Szofi kisbabakoráról. Ezért döntött úgy, hogy a második gyermekénél több időt szeretne otthon tölteni, és részt venni a növekedésében. Az énekes szerint nagy boldogsággal tölti el, hogy a családja mellett lehet, és figyelemmel kísérheti a fia fejlődését.

A családbővülés kapcsán Caramel elárulta, hogy örülne, ha jönne a harmadik baba, és úgy érzi, hogy beleférne az életükbe, de felesége, Szilvi már nem szeretne több gyereket. Az énekes megérti felesége álláspontját, hiszen nem könnyű két gyerekkel, de amennyire lehet, igyekszik kivenni a részét a feladatokból és ott lenni a gyerekei mellett.

Caramel úgy érzi, negyven felett más apának és férjnek lenni, és a kisfia esetében egészen más élményeket él át, mint a lányával. Annyira rajongásig imádta a lányát, hogy beraktam magam egy lányos apuka kategóriába és nem tudta elképzelni, milyen lesz egy fiúval. Amikor a kezembe fogta Miron-t, még akkor is így érezte, de a második nap után, amikor hazaértek a kórházból, rájött, hogy teljesen elvarázsolva van a kisfiútól.