G.w.M megható üzenettel köszöntötte négyéves kisfiát

A népszerű magyar rapper, G.w.M közösségi oldalán osztott meg fotókat ritkán látott kisfiáról és nagyobbik lányáról. A képek fia negyedik születésnapja alkalmából kerültek közzétételre.

G.w.M Instagramon köszöntötte négyéves kisfiát, Márkot, aki édesapja után kapta a nevét. A rapper megható üzenetben fejezte ki szeretetét és büszkeségét: "4 éves lettél, gyönyörű hercegem! Imádlak nagyon, és hatalmas boldogság vagy az életemben! Hálás vagyok Istennek, hogy az én babám vagy, nem lehet szavakba önteni, hogy mennyire szeretlek! Furcsa, hogy ugyanaz vagy, mint én😂 de nagyon jó érzés ez is!! Nagyon büszke vagyok rád, Fiam! Isten éltessen drága szerelmetes fiam!! ❤️❤️❤️❤️❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥" – írta a büszke édesapa.

A posztban megosztott képeken nem csak Márk, hanem G.w.M nagyobbik lánya, Melanie is szerepel, aki az előző kapcsolatból született.

A család hamarosan tovább bővül, hiszen G.w.M-nek és feleségének, Kulcsár Edinának, aki egykori szépségkirálynő, már van egy egyéves kislányuk, és jelenleg második közös gyermeküket várják, aki szintén fiú lesz. Az influenszer második közös gyermeküket hordja a szíve alatt, és a rappernek is előző kapcsolatából két gyereke született, így a család hamarosan nyolcfősre duzzad.

: article-1 : article-2 : article-3