Völgyi Zsuzsi és Kökény Tamás kapcsolata: A mingli életmód titkai

Völgyi Zsuzsi, a Romantic együttes énekesnője és Kökény Tamás kapcsolatukat a Tények Plusz műsorban osztották meg először a nyilvánossággal, amely során kiderült, hogy a mingli életmódot követik, vagyis külön laknak.

Az énekesnő és a 18 évvel fiatalabb Kökény Tamás három éve alkotnak egy párt, de nem élnek egy fedél alatt. Völgyi Zsuzsi szerint a kapcsolatuk sikerének titka éppen abban rejlik, hogy mindketten megőrizték a saját otthonukat. Ezáltal a mindennapok frissessége és a vágyakozás is megmarad közöttük. A különélés lehetővé teszi számukra, hogy minden találkozásra külön készüljenek, és így a viszontlátás mindig különleges esemény marad számukra.

Völgyi Zsuzsi hangsúlyozza, hogy kapcsolatukban fontos szerepet játszik a szabadság és a másik iránti vágyakozás megőrzése. A mingli párkapcsolati forma lényege, hogy a szerelmesek nem költöznek össze, hanem külön otthonokban élnek, így a hétköznapok nem válnak szürkévé, és a kapcsolat mindig izgalmas marad. Az énekesnő elmondása szerint ez a modell tökéletesen illeszkedik az ő és Kökény Tamás életviteléhez, és augusztusban már a harmadik évfordulójukat ünneplik majd ebben a formában.