Ralf Schumacher megszólalt a coming outja után

A Formula-1 világában ismert Schumacher család tagja, Ralf Schumacher köszönetet mondott az Instagramon a rengeteg gratulációért és támogatásért, amit coming outja óta kapott.

Ralf Schumacher, aki korábban maga is sikeres Formula-1-es versenyző volt, július 15-én jelentette be, hogy egy férfival él párkapcsolatban. A bejelentés után Instagram-oldalán fejezte ki háláját a rajongóknak és követőknek a pozitív visszajelzésekért. "Nagyon köszönöm a sok gratulációt és hozzászólást. Nagyon boldogok vagyunk és köszönjük nektek" – írta a sportoló a közösségi médiában.

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher öccse, Ralf egy francia férfival találta meg a boldogságot, és ezt egy naplementés fotó kíséretében is megosztotta követőivel. "A legszebb dolog az életben, amikor a megfelelő társ van melletted, akivel mindent megoszthatsz" – fogalmazott a kép mellé írt üzenetében.

Az Index korábbi beszámolója szerint Ralf Schumacher egyik közeli barátja, a német színésznő Carmen Geiss elárulta, hogy Ralf két évvel ezelőtt kezdett kapcsolatot Étienne-nel, a francia férfival.

Ralf Schumacher jelenlegi boldogságát sokan ünneplik, de volt felesége, Cora állítólag már korábban is tudott volt férje nemi identitásáról. Cora azonban egy titoktartási szerződés miatt nem beszélhet nyíltan Ralf nemi identitásáról, csupán egy televíziós műsorban utalt rá, hogy házasságuk nem feltétlenül szerelemből született.