Varga Viktor: Mezítláb és ruhátlanul éli mindennapjait

Varga Viktor énekes az idei nyáron mezítláb szeretne lenni, és a ruházatot is csak szükség esetén hordja. Az Instagramon közzétett bejegyzésekben gyakran látható ruhátlanul, és a Borssal folytatott beszélgetésében elárulta, hogy a ruházatot idő- és pénzpocsékolásnak tartja.

Varga Viktor szerint az ember meztelenül születik és meztelenül is hal meg, és csak társadalmi konvenciók miatt viselünk ruhát. Az énekes azt is elmondta, hogy a ruházat korlátozza őt, és ahogy egyre inkább kivonja magát a társadalomból, úgy hord kevesebb ruhát.

Egyetlen kendőt hord húsz éve, amit télen-nyáron visel, és bevallása szerint van, hogy a boltba is csak ebben a kendőben megy le vásárolni. Az emberek többsége már megszokta, hogy mezítláb és kendőben jár-kel, bár néha biztonsági őrök próbálják őt kirakni az üzletekből.

Varga Viktor a Sztárbox férfi könnyűsúly-kategóriájában fog ringbe szállni, és bár a közösségi médián megosztott képei miatt egyre több üzenetet kap nőktől, jelenleg nem keres párkapcsolatot, sőt, inkább kerüli a társaságot, hogy férfivá váljon és harcossá.