Rácz Jenő és felesége házasságáról meséltek

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóri három évvel ezelőtt kötötték össze életüket, és azóta is boldog házasságban élnek. A Konyhafőnök műsorának köszönhetően találtak egymásra, és szerelmük azóta is csak erősödik.

Idén nyáron ünneplik harmadik házassági évfordulójukat, amelyet a vízparton és a munka mellett töltöttek. Kislányuk, Kamilla, aki áprilisban töltötte be a második életévét, már úszógumival egyedül is képes úszni, ami nagy öröm szülei számára. Dóri, aki Brazíliában született, egy gyermekkori, veszélyes tengeri sodrásos incidensre emlékezett vissza, amely során a szülei nagy aggodalommal keresték őt és egy rokon gyermeket, miután a sodrás messzebbre vitte őket a parttól. Ez az esemény is hozzájárul ahhoz, hogy most fokozottan figyeljenek kislányukra a víz közelében.

Dóri elmondása szerint a házaspár között nincs féltékenység, és önbizalom problémáik sincsenek. Jenő sosem bámult meg feltűnően más nőket felesége jelenlétében, és Dóri maga is felhívja férje figyelmét, ha vonzó nőt lát. Úgy véli, ez egy női dolog, hogy vizslatják és elismerik vagy kritizálják egymást, tudomásul véve, hogy az idő múlásával és a szülés után megváltozik a külső megjelenés.

A pár ismertsége miatt gyakran előfordul, hogy idegenek állnak meg velük beszélgetni, és a gyereknevelés témája is gyakran felmerül ilyenkor. Rácz Jenő a közelmúltban új projektekbe kezdett, többek között megnyitotta saját beach clubját, a Portofino Beach Club by RJ-t a Lupa Beachen. Dóri büszke férjére, aki sikeresen egyensúlyoz a családi élet és az új vállalkozások között, nem hagyva, hogy ezek a tevékenységek rovására menjenek a családi időnek.

A magyar szórakoztatóipar másik sarkában azonban nem ilyen derűs a hangulat. Tahi Tóth László örökségének ügye sajnos bírósági perre kerülhet. A néhai színész öccse, Tahi Tóth Gábor szerint a család és az elhunyt felesége, Kárászy Szilvia rokonai közötti vita annyira elfajult, hogy a hagyatéki tárgyalás után valószínűleg bírósági per fog következni. Az örökség része egy közel 100 négyzetméteres értékes budai ingatlan is, amelyet Szilvia tévesen a garázs helyrajzi számával jelölt meg a végrendeletében. Gábor szerint Szilvia többször is kifejezte, hogy a lakást a Tahi Tóth örökösökre szeretné hagyni, de az örökösök nem hajlandóak ezt elfogadni.