Az Álarcos Énekes új házigazdát kap

Az RTL népszerű műsora, az Álarcos Énekes hamarosan visszatér a képernyőkre a negyedik évaddal, de idén már nem Istenes Bence lesz a műsorvezető. A csatorna bejelentése szerint a nyomozók csapata is teljesen megújul a következő szezonban.

Az Álarcos Énekes nézői számos új arcot és álarccal bujkáló hírességet láthatnak majd a negyedik évadban. A műsorvezetői poszton Istenes Bence helyett más fogja szórakoztatni a közönséget, bár az RTL még nem árulta el, ki veszi át a stafétát.

A korábbi évadok győztesei között olyan nevek szerepeltek, mint Vastag Tamás, Miller Dávid és Gallusz Niki. A nyomozók között pedig olyan ismert személyiségek ültek, mint Sebestyén Balázs, Dancsó Péter, Hargitai Bea, Gáspár Laci, Csobot Adél, Fluor Tomi, Nagy Ervin, Szandi és Szabó Zsófi. Azonban az RTL közleménye alapján úgy tűnik, hogy a korábbi nyomozók közül senki sem tér vissza a következő évadban.

A műsor pontos adási idejéről még nincs információ, de az RTL további tervei között szerepel a Sztárbox visszatérése és egy új X-Faktor évad is.