Macskatornádó: A trash horror új hulláma

A Sharknado, azaz Cápavihar-filmek nyomdokain haladva újabb trash horror készül el, ezúttal a Macskatornádó cím alatt. A bohócos Clownado és a szörnyeteges Monsternado után most a macskák kerülnek a vihar szemébe.

A Sharknado-jelenség, amely a gyilkos cápákat tornádóba csavarva hozott hírnevet a trash filmeknek, újabb mérföldkőhöz érkezik. A Bloody Disgusting portál beszámolója szerint a Catnado, vagyis a Macskatornádó 2024. október 22-én fogja meghódítani a mozikat.

A film mögött álló Wild Eye Releasing korábban olyan alkotásokat is piacra dobott, mint a Sharkula (Vámpír cápa), a Mummy Shark (Múmia cápa), és a Shark Exorcist (Ördögűző cápa).

A Macskatornádó előzetese már sejteti, hogy a rajongók ismét egy olyan filmre számíthatnak, amely nem a látványos CGI-ről, hanem inkább a kreatív ötletekről és a humoros megközelítésről lesz ismert. Az előzetes minősége olyan, mintha egy videóvágást tanuló tinédzser készítette volna gyakorlásképpen, a YouTube-ról összegyűjtött macskás videókból.

A történet szerint felbőszült macskahordák támadnak az emberiségre, és egy kis csoport próbálja megfékezni a káoszt, miközben saját életük is veszélyben forog. A Catnado így a trash horror műfajának legújabb képviselőjeként kívánja szórakoztatni a közönséget.