VV Dudu a szerelme nélkül távozott a ValóVilág villájából

VV Dudu, a ValóVilág legutóbbi kiesője, a kamerák előtt beszélt arról, hogy a villán kívül is megvárja szerelmét, VV Dorkát. A fiatal elmondása szerint korábban csapongó életet élt, de a szerelem megváltoztatta.

VV Dudu a ValóVilág 12. évadában vált ismertté, ahol a nyereményalap nemrégiben egy játéknak köszönhetően több mint 41 millió forintra nőtt. A luxusbörtönként emlegetett villából legutóbbi párbaj során VV Ádi győzött, így Dudunak nemcsak a villát, hanem szerelmét, Dorkát is hátrahagyva kellett távoznia.

A korábban a "Szingli vagy svindli" című műsorban is feltűnt Dudu a valóságshow alatt Verával és Noémivel is közelebbi kapcsolatot alakított ki, de Dorkával mélyebb érzelmek alakultak ki köztük. Az RTL Reggeliben beszélt a villában töltött idő nehézségeiről, és arról, hogy a játékban eltöltött 70 nap után most pihenésre vágyik.

Dudu elárulta, hogy bár korábban nem voltak komoly kapcsolatai, Dorkával elképzeli a közös jövőt a villán kívül is. "Ha valakit megszeretek, ahhoz tényleg hűséges vagyok. Biztos, hogy hűséges leszek hozzá, megígértem, hogy meg fogom várni, nem azért, mert nem tehetném meg, hogy ne várjam meg, de nekem sokkal fontosabb, mint hogy kalandozzak az életben újra" – fogalmazott, Dorka plüssállatát magához ölelve, és hozzátette, hogy számára már a műsorban való részvétel is győzelmet jelentett.