Varga Izabella időt álló szépsége

Huszonéveseket meghazudtoló formában tündököl Varga Izabella, aki jövőre ünnepli 52. születésnapját, de a korát meghazudtoló alakjával büszkélkedhet. A közösségi médiában megosztott fotóin egy piros fürdőruhában pózol, ami még inkább kiemeli káprázatos idomait.

Varga Izabella, aki leginkább a Barátok közt című sorozat Nórájaként vált ismertté, nemcsak gyönyörű, természetes arccal rendelkezik, hanem figyelemre méltó alakjával is büszkélkedhet. A kétgyermekes édesanya a közösségi médiában is aktív, ahol gyakran kap dicséreteket és tanácsokat kérnek tőle követői arra vonatkozóan, hogyan érhetik el ők is hasonlóan vonzó fizikumot. Varga Izabella a valós korát könnyedén letagadhatja, hiszen az idő látszólag nem hagy nyomot rajta.

Bár a színésznő már nem áll a nyilvánosság előtt, időről időre megosztja életének pillanatait a rajongóival. Legújabb bejegyzésében a Baywatch sorozat ikonikus vízimentőinek piros fürdőruhájában tűnt fel, ami még inkább kiemeli kiváló alakját. A követői nem győzik dicsérni, és a fotók láttán nem csoda, hogy Izabella modellnek is tökéletes választás lenne. A szívdöglesztő képek a közösségi médiában tekinthetők meg, ahol a rajongók körében valóságos szenzációt keltettek.