Zeusz, a Polgár család kutyája egészségügyi problémákkal küzd

A Polgár család kutyája, Zeusz egészségügyi problémái miatt aggodalomra ad okot a családnak. Polgár Tünde a Borsnak nyilatkozva beszélt arról, hogy a kiskedvenc állapota szerencsére javulóban van, de a háttérben nem feltétlenül egészségügyi probléma áll.

A család kétlaki életet él, és bár minden évben hazatérnek Amerikából a nyári időszakra, idén a fiuk, Dániel és Zeusz kutyus kicsivel hamarabb érkeztek meg Magyarországra, mint a szülők. Polgár Tünde elmondása szerint a hazaút során gondok adódtak, és a kutyus megijesztette őket. Zeusz már hét és fél éves, és hozzá van szokva a kétlaki élethez, azonban Polgár Árpád szerint a kutyus most depressziós lehet, mivel Amerikában jobban érzi magát, mint Magyarországon.

Polgár Tünde arról is beszélt, hogy Zeusz mennyire érzékeny, és hogy a külön utazás miatt vérig sértődött. A család első dolga a hazaérkezés után az volt, hogy kibékítsék a kutyust, aki sértődötten fordított hátat gazdájának, mivel korábban hazautazott a fiukkal, mint a szülők.

Polgár Tünde azonban nem csak a családi kutyáról, hanem saját életéről is megosztott részleteket a közösségi médiában. Az üzletasszony és influenszer arra törekszik, hogy a valóságot közvetítse követőinek, így nemrégiben több fotót is posztolt a tengerpartról. A fotósorozat első képe egy tipikus influenszer-pózt ábrázol, míg a továbbiakban már a valóságot mutatja meg, amelyben ő maga is víziszörnynek nevezi magát. Tünde üzenete, hogy élvezzük a nyarat a valóságban is, nem csak képekben, és hogy mások életében sem minden tökéletes.