VV Greg és párja első évfordulóját ünneplik

VV Greg, a magyar Ken baba, és kedvese ma ünneplik kapcsolatuk első évfordulóját. Az RTL sztárja, aki nyíltan vállalja meleg identitását, egy éve találta meg a boldogságot egy nála 8 évvel fiatalabb férfi oldalán. A pár már a családalapítás terveit is szövögeti.

VV Greg, vagyis a magyar Ken baba, aki korábban depresszióval és súlyproblémákkal küzdött, jelentős változáson ment keresztül az új kapcsolata óta. Közel 20 kilót fogyott, és úgy érzi, megérett a családalapításra. A párja mellett újjászületettnek érzi magát, és már a gyermekvállalás konkrét lépéseit is megtervezték, béranya segítségével szeretnének családot alapítani.

Greg a kapcsolatukat egy Főnix madár újjászületéséhez hasonlította, és elmondása szerint a korábbi szenvedések után végre komoly kapcsolatban találta meg a boldogságot. A mélydepresszióból is sikerült kigyógyulnia, és ebben a párja is nagy segítségére volt.

Az évforduló alkalmából Greg egy szerelmes üzenetet is megosztott Instagram-sztorijában, amelyben köszönetet mondott kedvesének, hogy jóban-rosszban mellette áll. A csókolózós fotó mellett szereplő szövegben a következő sorokat olvashatjuk: "Könnyes szemmel mondom most neked: csak álmodni mertem, hogy mindig melletted leszek! De valóra vált egy álmom, hisz még mindig itt vagyunk és magunk után még sok-sok szép, szerelmes évet hagyunk! Szeretném megköszönni, hogy jóban-rosszban itt vagy velem! Szerelmes szívem örökké csak Téged szeret!!!".