VV Dudu kiesett a ValóVilág 12-ből, de a kapcsolata Dorkával folytatódik

A ValóVilág 12 legutóbbi párbajában VV Dudu hagyta el a játékot, a nézők csupán 19,11 százalékának támogatásával.

A ValóVilág 12. szériájának legfrissebb párbajában VV Ádi és Dudu mérettettek meg egymással. Dudu a nézők döntése alapján került veszélybe, és a szimpátiaszavazások alapján sem sikerült javítania a helyzetén. A valóságshowból végül nagyon alacsony, mindössze 19,11 százalékos támogatottsággal esett ki.

A stúdióban Puskás Petivel folytatott beszélgetés során Dudu csalódottságát fejezte ki a végeredmény kapcsán, de hozzátette, örül, hogy részt vehetett a játékban. Megosztotta azt is, hogy szerinte a három lány és a taktikázása is hozzájárulhatott a kieséséhez. Ugyanakkor pozitívumként említette, hogy mostantól újra együtt lehet a családjával, és különösen örül, hogy kisöccsét megölelheti.

A Reggeli stúdiójában kezdte első villán kívüli napját VV Dudu, ahol elárulta, hogy a bezártságot és a szüntelen kamera-jelenlétet nehezebben élte meg, mint amire számított, de újra nekifutna a kihívásnak. Dudu a villában kialakult kapcsolatáról is beszélt, amely Dorkával jött létre, és amelyet a játékon kívül is szeretne folytatni. Dudu megerősítette, hogy hűséges lesz Dorkához, és meg fogja várni, míg ő is kiesik a játékból. A fiú úgy érzi, Dorka megismerésével már nyertesként távozhatott a villából, és egy esetleges párbajon is támogatni fogja újdonsült barátnőjét.