A Való Világ izgalmai: uralkodók, vendégek és Majka visszatérése

A Való Világ legutóbbi hetekben sem hagyta unatkozni a nézőket: előbb egyiptomi uralkodókat választottak a lakók közül, majd egy hotel hét keretében vendégeket fogadtak, köztük a műsor korábbi győztesét, Majkát is.

Az uralkodói hét során a villalakók közül fáraót és fáraónét választottak, akik uralkodhattak a többiek felett. Négyen a népet képviselték, hárman pedig szolgaként teljesítették kötelességeiket. Dzsigeri és Dudu szolgaként nem viselték jól a helyzetet, hisztiztek és csaltak, amikor csak tudtak. A hatalomváltás után azonban ők is fáraókká válhattak, és élvezték az új szolgák ugráltatását.

A hotel hét alatt a lakóknak vendégeket kellett kiszolgálniuk, akik között voltak korábbi Való Világ és Éden Hotel résztvevők, valamint olyan civilek is, akik nem beszéltek magyarul. Majka, aki 22 év után tért vissza a villába, egy rögtönzött játékon 4 millió forintot nyertetett a játékosokkal, majd távozott.

A vendégek között volt VV Soma és VV Viki is, akik alaposan próbára tették a villahotel személyzetét. Dzsigeri különösen nehezen viselte a helyzetet, mivel műszak közben ittas állapotba került, amiért büntetést kapott.

Az Éden Hotelből érkező Fanni és Zsófi feladata a villapárok szétszedése volt, ami sikerült is nekik. Geri és Reni kapcsolata egyre toxikusabbá vált, de végül úgy döntöttek, hogy kibékülnek.

VV Ádi ismét kiválasztásra került, és Dudut vitte ki párbajozni, amit nagy fölénnyel meg is nyert. A Való Világ továbbra is a megszokott kerékvágásban halad, bár a tematikus hetek némi izgalmat csempésznek a műsorba.

Az RTL+ előfizetés azok számára lehet megfontolandó, akik nem bánják, hogy a streamen gyakran unatkozó, alvó vagy cigizgető játékosokat láthatnak. A napi összefoglalók gyakran kevés tartalommal rendelkeznek, mivel a lakók leginkább csak egymásról beszélgetnek.

A Való Világ új évadának élő streamje az RTL+ felületén érhető el, a napi összefoglalót az RTL+ és a Cool adja.