Schmuck Andor diétás sikerei és a bolti elismerés

Schmuck Andor étkezési szokásainak megújítása már egy hét után is észrevehető eredményeket hozott, amit a helyi bolt dolgozói is megdicsértek.

Körülbelül egy hete döntött úgy Schmuck Andor, hogy változtat étrendjén, és ez a rövid idő alatt már látványos fogyást eredményezett. Az egykori politikus motivációját tovább növeli, hogy idén szeptemberben ismét színpadra lép a Szenes Iván Emlékesten. Schmuck a gyorsan felszívódó szénhidrátokat hagyta el, ami a környékbeli kisbolt dolgozóinak is feltűnt.

Schmuck elmondása szerint a túrós batyuk és lekváros táskák helyett mostanában puffasztott rizs és extrudált kenyér kerül a bevásárlókosarába, és ez a váltás mindössze egy hét alatt három kiló fogyást eredményezett. A bolti dolgozók is észrevették a változást, és Schmuck egy vicces jelölő címkét is kapott, amelyen az áll: "vigyázzon, a termék kisebb lett".

A diéta nem új terület számára; Schmuck már 2020-ban is próbálkozott a fogyókúrával, amikor főként főtt csirkehúst és sárgarépát fogyasztott. Azonban úgy tűnik, mostani diétája gyorsabb eredményeket hoz, és a környezete is pozitívan reagál a változásokra.