Rubint Réka izmoktól dagadó testet villantott bikiniben a tengerparton

Rubint Réka, aki a testmozgás és az alakreform szinonimájaként is ismert, nemrégiben mutatta meg tökéletes formáját egy tengerparti fotósorozatban. A 46 éves fitneszguru, aki nemrég ünnepelte születésnapját, energikus és boldog kisugárzásával hívja fel magára a figyelmet. Réka elmondása szerint élete egyik legjobb időszakát éli, mivel azt teheti, amit szeret, és olyan emberekkel veszi körbe magát, akik inspirálják. Az aerobik edző pozitív szemléletmódját osztja meg követőivel és arra ösztönzi őket, hogy soha ne legyen késő elindulni az álomalak felé vezető úton.

Rubint Réka, aki három gyermek édesanyja, megdöbbentően karcsú alakkal büszkélkedhet, és nincs rajta egy deka felesleg sem. Habár nem szokása feltűnően megmutatni magát, ezúttal egy csillogó bikiniben pózolt a tengerparton, izmos testét és kerek idomait kiemelve. A fotók a közösségi médiában is megtekinthetők.

A fitneszikon a következő motiváló szavakkal osztotta meg gondolatait: "46 éves 3 gyermekes Édesanya vagyok, akinek a gyermekei 20, 18 és 13 évesek! Egyszerűbb lenne a korom mögé bújva megpihenni? Igen! De nem teszem! És tudjátok, h miért? Önmagam miatt! Mert szeretnék 10-15 év múlva az unokáim után futni a tengerparton, homokvárat építeni, síelni és megélni velük minden pillanatot… Nem a túlsúly okozta egészségügyi, testi-lelki börtön rácsait rángatni, hanem élni... Egy életed van! ... és a Te kezedben van a döntés!".