Polyák Lilla és Gömöri András Máté hazatérnek Kanadából

Polyák Lilla és Gömöri András Máté, a színész házaspár, tavaly nyáron költözött Kanadába, hogy új életet kezdjenek, és most, hosszú idő után, ideiglenesen hazatérnek Magyarországra.

Polyák Lilla és 16 évvel fiatalabb férje, Gömöri András Máté tavaly nyáron döntöttek úgy, hogy Kanadába költöznek. Gömöri a Seneca College-ba került be színész szakra, míg Lilla énekesnőként online énekórákat tart, zenekarával fellép, és egy ABBA Tribute Show-ban is szerepel. A házaspár kezdeti nehézségek után sikeresen beilleszkedett az ottani életbe, és már több közös céljuk és barátjuk is van. Gömöri András Máté a testépítést sem hagyta abba, és egy filmforgatáson is részt vett.

A pár gyakran érez honvágyat, hiszen Magyarországon is szerették az életüket. Polyák Lilla a munkái és a színház miatt többször is hazalátogatott már, de most először térnek haza együtt, hogy két hétig Magyarországon tartózkodjanak. A hazautazásukat egy Instagram-történeten keresztül jelentették be, ahol elmondták, hogy közös zenés estjük, forgatások és podcast műsorok miatt jönnek haza. A terveik között szerepel egy "Szeretettel Kanadából" című zenés élménybeszámoló is.