Peter Srámek bejelentette: Elment a hangja

Peter Srámek énekes, aki az utóbbi időben nagy népszerűségnek örvend, szomorú hírt közölt rajongóival: kénytelen volt lemondani a kecskeméti fellépését, mert elvesztette a hangját.

Az énekes, aki nem csak Magyarországon, hanán külföldön is rendszeresen koncertezik, és új dalokat, videóklipeket készít, most közösségi oldalán számolt be arról, hogy betegség miatt nem tud részt venni a tervezett eseményen. "Drága rajongóim, nagy szomorúsággal tudatom veletek, hogy a mai kecskeméti fellépésen nem tudok részt venni" – írta Srámek a hivatalos Facebook-oldalán.

Peter Srámek, aki a nyarat szinte végig úton tölti, és alig marad szabadideje a sűrű munkatempó miatt, a rajongókhoz intézett üzenetében hangsúlyozta, mennyire sajnálja a helyzetet. "Sajnos egy énekes életében a legszörnyűbb dolog, amikor elmegy a hangja. Nagyon sajnálom, de most velem is ez történt, és nem tehetek róla. Nagyon szeretlek Titeket és hamarosan találkozunk a fellépéseken" – fűzte hozzá. Az énekes ígérete szerint tehát a rajongóknak nem kell sokáig várniuk, hogy újra élőben hallhassák kedvencüket.