Németh Kristóf életmódváltáson esett át és izmosodott

Németh Kristóf, a Fórum Színház igazgatója, komoly elhatározásra jutott: életmódváltásba kezdett, hogy megszabaduljon a felesleges kilóktól. A színész több mint tíz kilót fogyott, és büszkén számolt be a változásokról.

Németh Kristóf elárulta, hogy a felesége második várandóssága alatt ő is hízott néhány kilót, amitől szeretett volna megszabadulni. Úgy érezte, hogy közel 50 évesen és háromgyermekes apaként fontos odafigyelnie az egészségére. A színész a feleségével közösen fogyasztott el ételeket, amelyek hozzájárultak a súlygyarapodáshoz. Február környékén döntött úgy, hogy elkezd sportolni, és szakemberek segítségével összeállított egy edzéstervet, amelyet orvosi vizsgálatok előztek meg.

Az elmúlt hónapokban Németh Kristóf jelentős változáson ment keresztül. Egy tenerifei nyaralás során döntött úgy, hogy futócipőt vásárol, és azóta rendszeresen fut. Heti négyszer edz, és az étkezési szokásain is változtatott, ami pozitív hatással volt a testére és a lelkiállapotára is. Büszkén mesélte, hogy a laborvizsgálatok eredményei is javultak, és állóképessége is növekedett.

A színész kiemelte, hogy a szakmája miatt is fontos az egészséges életmód. Emellett büszkén számolt be arról, hogy megalapította a Visegrádi Nyári Színházat, amely egy 11 előadásból álló programsorozatot kínál majd. A helyszín különleges számára, hiszen ott ismerte meg feleségét, Zitát, ott csókolóztak először, és ott tartották az esküvőjüket is.