„Hálás vagyok, mert velem vagy” – bizakodva tekint a jövőbe szerelmével Molnár Gusztáv

Molnár Gusztáv az alkoholproblémáit leküzdve újra a színházi élet részese lett, miután szerepet kapott a kassai Thália Színházban, és a magánéletében is új fejezet kezdődött a szerelem megjelenésével.

A 37 éves színész korábban más foglalkozásokat is kipróbált, költöztetőként és kertrendezőként is dolgozott, de ezekben a szakmákban nem találta meg azt, amit keresett. Azonban úgy tűnik, hogy a színház és a szerelem terén most szerencsésebb időszakot él. A színész és új kedvese először egy munkakapcsolat révén kezdtek el beszélgetni tavaly augusztusban, ami először csak baráti alapon indult, de később mélyebb kapcsolattá alakult. A kapcsolatuk komolyságát csak néhány hónapja ismerték el először.

Molnár Gusztáv a közösségi médián keresztül is megosztotta boldogságát, ahol egy vízparti fotót posztolt kedvesével, és háláját fejezte ki az élet adta lehetőségekért. "Hálás, mert élhetek, és lehetőségem van boldognak lenni. Nem az a fontos mi volt, és nem az, hogy mi lesz. A jelenben lenni a legnagyobb ajándék" – írta a közösségi oldalán.

: Molnár Gusztáv Instagram bejegyzése alapján.