Meztelen hősök avatkoztak be egy turista megtámadásánál San Franciscoban

Két meztelen férfi vált hőssé, amikor beavatkoztak egy turista elleni támadásba San Francisco Castro negyedében, ahol egy forrasztólámpával felfegyverkezett támadó fenyegette az áldozatot.

Július 2-án San Francisco Castro negyedében két nudista, Pete Sferra és Lloyd Fishback sétált, amikor egy "őrült, kalóznak kinéző fickó" támadását vették észre egy turistára. A támadó egy forrasztólámpával fenyegette meg a férfit, azzal a szándékkal, hogy leégeti az arcát.

Az eseményről készült videón látható, hogy egy járókelő hirtelen a támadó mögé lopakodott, kikapta a kezéből a forrasztót, majd elmenekült a helyszínről. Ekkor a támadó puszta kézzel fordult az áldozata felé, de Sferra és Fishback közbeléptek, és Fishback egy ütéssel földre terítette.

A turista eközben egy közeli kávézóba menekült, a támadó pedig elhagyta a helyszínt. A San Francisco-i rendőrség a videófelvétel alapján azonosította és letartóztatta a 38 éves Zero Triballt, akit a helyi üzlettulajdonosok szerint már régóta ismertek a környéken való zavarkeltés miatt.