Máté Kriszta és Bárdos András fia Spanyolországba költözik

Máté Kriszta és Bárdos András, a TV2 egykori híradósai büszkén jelentették be, hogy közös fiuk szeptembertől Spanyolországban fog tanulni és új életet kezdeni. A szülők, akik már nem a nyilvánosság előtt élnek, hanem vállalkozóként tevékenykednek, nyáron együtt utaznak ki Spanyolországba, hogy felmérjék a helyzetet.

Máté Kriszta és Bárdos András évekig voltak a TV2 Tények című műsorának arcai, és több más műsorban is megfordultak. Jelenleg egy közös könyvkiadó vállalkozást vezetnek, emellett Máté Kriszta a Cápák között című műsorhoz és egy szépségipari vállalkozáshoz is köthető.

A család nyarát többek között a Balatonnál tölti majd, ahol Kriszta szülei élnek. Máté Kriszta, aki Siófokon született és ott is nőtt fel, karrierjét a városi televízióban, a Sió TV-nél kezdte, és bár a szülei a mai napig a Balatonnál élnek, ő maga legalább 15 éve nem fürdött a tóban. A nyaralás során a teljes család, beleértve a gyerekeket és azok párjait is, Spanyolországba utazik. Korábban hasonlóan Bulgáriában is együtt töltötték az időt, ami nagyon jól sikerült.

Máté Kriszta elárulta, hogy bár a téli Balatont és a korcsolyázást szereti, és bokáig érő "csadorban" szokta a lábát belelógatni a Balatonba vagy a tengerbe minden szökőévben, idén a családi összejövetel miatt Spanyolországba látogatnak. A büszke édesanya a Forbes 2024-es Selfmade-díjának átvételekor beszélt arról is, hogy fia éppen érettségizett, és szeptembertől Spanyolországban fog egyetemre járni, valamint ott fog edzeni és versenyezni is. Máté Krisztina tisztelettel és csodálattal tekint azokra, akik képesek elengedni magukat és nem olyan görcsösek, mint ő a vízben.