Mága Zoltán várja az utasok jelentkezését

Mága Zoltán hegedűművész felhívást intézett azokhoz az utasokhoz, akiknek a repülőútja késést szenvedett felesége egészségügyi problémái miatt.

Mága Zoltán és családja június 29-én utazott volna Törökországba, de a repülőgépük késve indult, mivel a művész felesége rosszul lett, ezért el kellett hagyniuk a gépet. A kellemetlenségek ellensúlyozására Mága ingyenes üdítőt és ingyenjegyet ajánlott fel minden utasnak a 2025-ös XVII. Budapesti Újévi Koncertre.

Eddig több mint 40 ember jelezte részvételi szándékát a gálaműsorra, és meg is kapták belépőjegyeiket. Mága Zoltán arra kéri az érintett utasokat, hogy a repülőjegyük csatolásával e-mailben jelezzék jegyigényüket a magazoltan@magazoltan.com címen. A művész munkatársai ezután felvesszik a kapcsolatot az érintettekkel.

Mága Zoltán sajnálatát fejezte ki az utasok felé, és reményét nyilvánította ki, hogy a nyaralásuk jól telt, és az újévi koncerten jókedvű találkozásra kerülhet sor. Továbbá jó nyaralást, pihenést és egészséget kívánt mindenkinek.