Lovasi András és Földes Eszter házasságának vége

Lovasi András hétfő reggel egy rövid Facebook-bejegyzésben jelentette be, hogy véget ért a kapcsolata Földes Eszterrel.

A Kispál és a Borz, valamint a Kiscsillag együttesek frontemberének bejelentése szerint már nem alkotnak egy párt a színésznővel. "Ezúton értesítjük a nyilvánosságot, hogy útjaink elváltak egymástól, a továbbiakban semmilyen módon nem kívánunk nyilatkozni a témában. Földes Eszter és Lovasi András" – írta Lovasi a közösségi médiában.

A pár tíz éve alkotott együtt, kilenc évvel ezelőtt kötötte össze életét, és három évvel később, 2018-ban született meg közös gyermekük, Lovasi Álmos Fülöp. Azóta a nyilvánosság előtt keveset mutatkoztak együtt, és most hivatalosan is bejelentették szakításukat. A Blikk egy hete már felvetette Földes Eszter közösségi médiában közzétett bejegyzései alapján, hogy válságba kerülhetett a kapcsolatuk, de a házaspár eddig nem kommunikált arról, hogy bármiféle változás állt volna be a kapcsolati státuszukban.

A kapcsolatuk kezdetén nem volt könnyű megtalálniuk a közös hangot, többször nyilatkoztak arról, hogy kapcsolatuk különleges volt, és gyakran vitatkoztak művészeti kérdésekről. Lovasi András szerint ez egy ideig nagyon izgalmas volt, hiszen elméleti síkon összejönni egy klassz dolog. A kapcsolatukat azonban nemrégiben hűtlenség gyanúja is beárnyékolta, amire Földes Eszter egy korábbi Instagram-bejegyzése utalhatott: "Szerettelek hűtlen, mi lett volna, ha hű vagy" – idézte Jean Racine szavait, majd Anna Lembke amerikai pszichológus gondolatait is felidézte a kölcsönös őszinteségről és az intimitásról.

A színésznő Instagram oldaláról eltűntek az énekessel közös képek, és a Blikk pár napja – még a mostani, friss posztjuk előtt – úgy döntött, felveszi mindkét művésszel a kapcsolatot, azonban Lovasi Andrást nem érték el, csupán menedzsere jelezte, hogy az előadó nem fog magánéletéről beszélni. Földes Esztert noha sikerült telefonon elcsípniük, a színésznő már a kérdés elhangzása előtt bontotta a vonalat.

A pár barátai és ismerősei nem voltak hajlandóak információt kiadni, de egyikük elmondta, hogy a Fishing on Orfű fesztiválon, amely Lovasi András szívügye, nem látta az énekes családját. Emellett arra is utalt, hogy a friss fotókon a zenész már nem viselte karikagyűrűjét.