Liptai Claudia: A változások kora

Liptai Claudia ma ünnepli 51. születésnapját, és pályafutása során számos tévés produkcióban volt látható, a realityktől kezdve a tehetségkutatókon át a valóságshowkig. Színészi és műsorvezetői karrierje során jelentős változásokon ment keresztül, amelyeket most megmutatunk.

Liptai Claudia a Színház- és Filmművészeti Főiskolán szerezte meg színművészeti diplomáját, majd a Vígszínház tagjaként kezdte pályafutását. A tévézés világába 1993-ban lépett be a Szomszédok című sorozattal, ezt követően 1998-tól az RTL Csííz műsorában is feltűnt. 2002-ben a TV2 Pasik! sorozatából átszerződött, és két évvel később már a Claudia Show-t vezette. A Big Brother műsorvezetőjeként is megismerték, majd a reggeli műsorvezetés felé fordult, így 2004 és 2011 között a Mokka műsorvezetőjeként köszöntötte a nézőket. Emellett 2009-ben a Playboy című újságban is megjelent, kihasználva lenyűgöző alakját.

A TV2 után Claudia három évig volt jelen a Sztárban Sztár zsűrijében, de 2016-ban várandóssága miatt Ábel Anita vette át a helyét. 2019-ben, 17 évvel azután, hogy elhagyta az RTL-t, visszatért oda, és több műsorban is megjelent, mint az Álarcos Énekes, A tanár sorozat, és 2021-ben a Mestercukrász műsorvezetőjeként is debütált. Az RTL II-n talkshow-t vezetett, a VIASAT 3-on párkereső műsort, a Sláger FM-en podcastet indított, saját ruhakollekciót tervezett, és a Játékszínben színésznőként is bizonyított. Kíváncsian várjuk, hogy milyen újabb projektekben tűnik fel a jövőben.