Krausz Gábor kislányáról, a táncról és új kapcsolatáról mesélt, valamint a változásokról életében

Krausz Gábor a Glamour magazinnak adott interjúban beszélt Hannaróza kislányáról, a táncról, új kapcsolatáról és arról, hogyan alakítja át életét a válása után.

A séf elárulta, hogy négyéves kislánya, Hannaróza válogatós az étkezés terén, és nehéz rávenni az új ételek kipróbálására. Krausz szerint óvatosan és finoman kell próbálkozni nála, mert ha egyszer valamire nemet mond, akkor a következő alkalommal sem hajlandó megkóstolni azt. A séf hozzátette, ha a kislánya segít az étel elkészítésében, akkor hajlandó megízlelni azt.

A válása utáni nehéz időszakról Krausz elmondta, hogy meglepődött azon a sok szereteten és támogatáson, amit ismeretlen emberektől és barátaitól kapott. Új lakást talált és felújított, valamint egy remek munkalehetőséget is kapott, köztük a Dancing with the Stars műsor felkérését.

A Dancing with the Stars műsorban Krausz egy alkalommal A Szépség és a Szörnyeteg egyik betétdalára táncolt partnerével, Mikes Annával, aki nem csak táncpartnerként, hanem magánéletben is a párja. Hannaróza a televízióadás főpróbáján látta a produkciót, és a séf elmesélte, hogy lánya csillogó szemmel nézte a táncot, és érezte rajta, hogy büszke rá. Krausz bevallotta, hogy eleinte félénk volt a tánc miatt, de végül örül, hogy megcsinálta, és sok támogató üzenetet kapott. A séf hozzátette, hogy bár azóta nem foglalkozik annyit a tánccal, mint előtte tervezte, hálás, hogy elvállalta a felkérést, és Törökországba egy olyan tánctáborba megy, amit Anna szervez, ahol naponta kétszer biztosan lesz mozgás.

Mikes Anna a story.hu-nak adott interjújában elárulta, hogy saját családot és gyerekeket szeretne, kettőt vagy hármat, vegyesen, fiúkat és lányokat. A táncosnő személyes vágyairól is beszélt, és kiderült, hogy a Gladiátor a kedvenc filmje, szereti a pacalt, de a mazsolát nem, és soha nem rendelt még semmit internetről.

Krausz Gábor életében további változások is történtek: elkezdte eltávolíttatni volt feleségét, Tóth Gabit ábrázoló tetoválását. A séf Instagram-oldalán megosztott egy videót, amelyben láthatóan a tetoválás eltakarása vagy átalakítása folyamatban van. Korábban nyilatkozott arról, hogy a jövőben átgondoltabban fog tetováltatni, és tervezi egy új tetoválás elkészíttetését, ami a Dancing with the Stars műsorra utalna. A változásokat tekintve érthető, hogy Krausz már nem szeretné a testén viselni egy elmúlt szerelem nyomait, különösen, hogy új kapcsolata van Mikes Annával.

Baka Szilárd, profi tetoválóművész szerint a tetoválás eltávolítása vagy átalakítása hosszú és nem fájdalommentes folyamat lehet, amely akár évekig is eltarthat. Az ilyen típusú beavatkozások során a tetoválás sosem tűnik el teljesen, de kombinálható a lézeres eltávolítás új ábrával.