Hailey Welch-et zaklatják a rajongók

Hailey Welch, az internet új kedvence, aki júniusban vált híressé egy interjúban elhangzott pikáns tanácsával, most arról számolt be, hogy zaklatják őt az online térben.

Welch egy interjúban adott válaszával hódította meg az internetet, amikor azt mondta, hogy a hálószobában a férfiakat azzal lehet megőrjíteni, ha "megadod neki azt a hawk tuah-t, és ráköpsz a micsodájára" . Az interjú után Welch egy divatmárkával közösen "hawk tuah"-s sapkákat kezdett árulni, amelyekből 65 ezer dollárt keresett, és több dedikálást is vállalt, összesen 30 ezer dollár értékben .

A TMZ egy repülőtéri interjúban kérdezte meg Welchet arról, hogy kap-e kéretlen üzeneteket férfiaktól, mióta híressé vált. Welch elmondta, hogy ijesztő üzeneteket kap, és sokan lábujjképeket szeretnének tőle . Az OnlyFans-oldal indításának lehetőségét azonban határozottan elutasította .

Sebestyén Balázs is megemlítette Welchet, mint "szerethető, cuki csajt", aki "szókimondó" és "őszinte" volt az interjúban. Balázs szerint Welch karrierje, amely egy virtuális térben kezdődött és Amerikában futott be, másutt elképzelhetetlen, és csak az amerikaiak képesek arra, hogy ezt a lányt ennyire imádják és pólóra nyomtassák .