Horváth Cintia: a várandós szépségkirálynő elbűvölő fürdőruhás fotóval örvendezteti meg rajongóit

Horváth Cintia, az egykori szépségkirálynő és a Miss Balaton arca, büszkén mutatja meg gömbölyödő pocakját egy friss Instagram-posztban, ahol fürdőruhában tündököl, és sugárzik a boldogságtól.

Nemrégiben derült ki, hogy Horváth Cintia és férje, a volt labdarúgó Batik Bence első közös gyermeküket várják. A hírt egy babaváró bulin jelentették be, ahol az is kiderült, hogy kisfiú érkezik a családba. A hír hallatán a szülők könnyek között ölelték meg egymást. Cintia, aki már nem is rejtheti el állapotát, egyre növekvő pocakjával büszkélkedik, és legújabb képén fürdőruhában is megmutatja, mennyire jól áll neki a babavárás. A kismama csodás alakjával és ragyogó megjelenésével igazán elbűvölő látványt nyújt.

A pár háromszor is kimondta a boldogító igent két évvel ezelőtt, amikor egy héten belül templomi és polgári szertartást tartottak, majd a nászútjukon, Santorinin is megerősítették esküjüket. Horváth Cintia a közösségi médiában is aktív, gyakran oszt meg magáról és közös életükről pillanatokat, így rajongói közelről követhetik végig a kismama boldog pillanatait.