Elvesztette imádott gyermekét Gyurkovics Zsuzsa

Gyurkovics Zsuzsa színésznő, aki jelenleg kilencvenötödik életévét éli, egy szomorú tragédiáról számolt be: elvesztette fiatalabbik gyermekét, akit mindenki szeretett és tisztelt, mivel kiváló orvos volt.

Gyurkovics Zsuzsa, a Jászai Mari-díjas színésznő, aki szerencsére kitűnő szellemi állapotban van és nem szenved a magánytól, mivel családjával él, egy fájdalmas tragédiát élt meg. Az élet rendjének ellentmondva, ő temette el kisebbik gyermekét, aki orvosként dolgozott és apját követte a pályán. "Az egyik fiam sajnos meghalt" - kezdte a Klubrádió YouTube-műsorában a színésznő, aki gyászában nem maradt egyedül, hiszen másik gyermekére mindenben számíthat.

A színésznő hozzátette, hogy korábban a több generációs együttélés sokkal elfogadottabb volt. "Akkoriban még nem volt ilyen nagy divat elköltözni, otthon éltünk mindannyian, mindenkinek volt kis szobája, ott tanult, ott jegyezte a kis dolgait és ott volt az ő kis birodalma" - idézte fel Gyurkovics Zsuzsa.

Gyurkovics Zsuzsa továbbra is szeretne színészkedni, és úgy érzi, képes lenne rá, hiszen mint mondja: "Az anyag még ott van, ahol kell, tehát miért ne játszhatnék el egy öreglányt?" A hosszú próbák és az éjszakába nyúló előadások sem jelentenének számára problémát, hiszen úgy véli, "Nekem menne, csak nem hiszik el nekem" - fejezte be gondolatait a kilencvenöt éves színésznő.