Dulin Metta kifejtette, miért nem rajong a fesztiválokért

A Kőgazdag Fiatalok egykori sztárja, Dulin Metta bevallotta, hogy a fesztiválozás nem az ő világa, és inkább a nyugodt, otthoni környezetet részesíti előnyben.

Dulin Metta, a Kőgazdag fiatalok – Rich Kids Hungary és a Bachelor – A Nagy Ő műsorokból ismert személyiség nemrégiben osztotta meg véleményét a fesztiválokról. A szőkeség elárulta, hogy bár nem otthonülő típus, de a zenei események nem nyerik el a tetszését. "Az az igazság, hogy én nem vagyok egy nagy fesztiválarc. Kicsit úgy érzem, hogy egy teljesen más korosztály az, amit például az EFOTT megszólít, mint amihez én tartozom" – fejtette ki álláspontját a Ripostnak.

Metta szerint sokkal kellemesebb otthon a teraszon élvezni a természet nyugalmát és egy almafröccsöt kortyolgatni, mint a fesztiválok zajában és koszában részt venni. "Szóval én ez a chilles típus vagyok, bár azt nem mondom, hogy otthonülő típus, mert szeretek kimozdulni, szeretem, ha élmények, meg új behatások érnek. De valahogy ez a fesztiválozás nekem olyan, hogy elsősorban az jut eszembe, hogy tiszta kosz leszek, arra pedig nem vágyom" – magyarázta.

A sztár korábban csak egyszer próbálta ki a fesztiválozást, amikor a Balaton Soundon vett részt egy nap erejéig. Azóta nem látogatott el hasonló rendezvényekre. "Életemben egyszer jártam a Balaton Soundon, egy napra és azon kívül soha nem voltam fesztiválon, úgyhogy ez nekem teljesen kiesik" – emlékezett vissza. Érdekesség, hogy Metta lakása pont a Balaton Sound helyszínével szemben található, így a koncertek hangjai a vízen és a szélen át eljutnak hozzá. "Egyébként ezért sem érné meg nekem megvenni a bérletet a Balaton Soundra, mert amúgy tökéletesen hallom a nagyszínpad koncertjeit a saját kis teraszomról, beizzítok egy kis diszkógömböt vagy kirakok néhány fényt és szinte olyan, mintha ott lennék" – tette hozzá.