ByeAlex: Az eddig példátlan negatív kommentárok feldolgozása

ByeAlex ritkán ad interjút, de a Sopronfesten Kadarkai Endrével folytatott beszélgetés során őszintén beszélt múltjáról és a hirtelen jött hírnév hatásairól.

Az énekes elmondta, hogy nem tartja magát jó csapatjátékosnak, ami korábbi munkahelyén is megmutatkozott. "Dolgoztam két évet, és kurvára rühelltem bejárni dolgozni, utáltam ott bent ülni" – idézte fel ByeAlex a Blikk szerint azokat az időket. Később hozzátette, hogy tíz évvel ezelőtt borzalmas alak volt, és a hirtelen jött hírnév sem volt rá jó hatással.

Az énekes szerint rengeteg negatív kommentet és véleményt kellett feldolgoznia, amelyek szerinte példátlanok voltak. "Engem mindennel bántottak: a külsőmtől kedve, a zenémen át, mennyire tehetségtelen és szar vagyok" – mondta, és hozzáfűzte, hogy ezek a kritikák egy depresszív időszakhoz vezettek. Az emberekkel való kapcsolatát is nehezen kezelte, úgy érezte, hogy a koncertre látogatók nem szeretetből, hanem kíváncsiságból jöttek el.

ByeAlex elárulta, hogy sokáig tartott megtanulnia, hogy azok az emberek, akik odajönnek hozzá és fotót kérnek, nem bunkók, hanem szeretetből teszik ezt. Egy konkrét eset is hozzájárult a rajongókkal való távolságtartásához: egy dobozt kapott, amelyben róla készült képek voltak, gyertyák és más tárgyak szétszórva. Ekkor döntötte el, hogy távol tartja magát ilyen jellegű ajándékoktól.

A zenekarában azonban megtapasztalta a "halálig tartó barátság" élményét, és zenésztársait testvéreinek, lelki társainak tekinti. "Nem hiszek a szerencsében, de nagyon jó a sorsom, hogy egy olyan zenekarban zenélhetek, ahol minden tag a barátom" – fejezte be gondolatait az énekes.