Budapesten forog az NCIS legújabb spinoff-sorozata

Budapesten megkezdődött az NCIS sikersorozat legújabb, tíz epizódos spinoffjának, az NCIS: Tony & Zivanak forgatása, amelynek gyönyörű helyszínnek bizonyul a magyar főváros Michael Weatherly szerint. A Paramount+ bejelentette, hogy a sorozat állandó szereplői, Cote de Pabló és Michael Weatherly mellett új színészek is csatlakoznak a stábhoz.

Az NCIS sorozat, amely egy tengerészeti nyomozószolgálat különleges ügynökeiről szól, 2003-ban indult, és Magyarországon a TV2 kezdte el sugározni néhány évvel később. A Tony & Ziva című spinoffban az eredeti karakterek, Tony DiNozzo és Ziva David térnek vissza, akik 12 éves lányukat, Talit (Isla Gie) próbálják felnevelni, miközben Tony biztonsági cégét megtámadják, és Európán át menekülniük kell. Cote de Pablo a sorozat 11. évadát követően, míg Michael Weatherly a 13. évad után hagyta el az eredeti sorozatot, így most először szerepelnek együtt egy nagyobb kihagyás után a képernyőn.

A sorozathoz olyan ismert színészek csatlakoztak, mint Amita Suman (Shadow and Bone – Árnyék és csont), Maximilian Osinski (Ted Lasso), Nassima Benchicou (Emily Párizsban), Julian Ovenden (Bridgerton), Terence Maynard (Coronation Street), Lara Rossi (The Watch) és James D’Arcy (Carter ügynök).

A 2003 óta futó sorozat legújabb spinoffját a CBS Studios álmodta meg, és a Paramount Global Content Distribution forgalmazza. Michael Weatherly a budapesti Jamie’s étteremből posztolt, és megjegyezte, hogy a város gyönyörű látnivalói, hangjai és emberei teszik Budapestet a tökéletes helyszínné a forgatáshoz.