Krétai Balos Beach: A mobilstég újraépítése

A krétai Balos Beachen a turisták megkönnyebbülhetnek, mivel a hajózási miniszter visszavonta a mobilstég elbontásáról szóló határozatát, így már nem kell nyakig elmerülve partra evickélniük.

A Balos Beachen korábban nagy zűrzavart okozott, hogy a hajózási miniszter utasítására elbontották a mobilstéget, amely a sekély víz miatt a szárazföldtől távol horgonyzó nagy sétahajókról biztonságos partraszállást tette lehetővé a turisták számára. A közösségi médiában megjelent felvételek szerint a látogatóknak saját maguknak kellett megoldaniuk a partra jutást, ami gyakran fürdőruhában, a vízben nyakig elmerülve, táskáikat a fejük fölött tartva történt.

A Flashnews.gr információi szerint a helyzet a hétvégén megoldódott, miután a hajózási miniszter megsemmisítette az elbontást elrendelő határozatát. A mobilstég új engedélye mostantól 2028 novemberéig érvényes.

A Balos Beach így ismét könnyen és biztonságosan megközelíthető lesz a turisták számára, akik így zavartalanul élvezhetik a tengerparti pihenést és a kristálytiszta víz nyújtotta élményeket.