Balogh Edina felejthetetlen születésnapi bulija

Balogh Edina, a Barátok közt sorozat egykori színésznője, 40. születésnapját ünnepelte, amelyet párja, Szabó Simon és barátai egy meglepetés bulival tettek emlékezetessé.

Július 14-én töltötte be Balogh Edina a 40. életévét, amely alkalomból párja és barátai egy különleges kerti partit szerveztek számára. A színésznő, aki két gyermek édesanyja, a közösségi oldalán osztott meg képeket és érzéseit a meglepetésről, amelyet korábban még soha nem tapasztalt.

Balogh Edina meghatottságát és háláját fejezte ki a következő szavakkal: "Nehéz bármit is mondani, ez egy nagyon kerek szám... Talán csak annyit, hogy még soha nem volt meglepetés bulim, csodálatos érzés volt megélni, hogy a barátaim és a szerelmem együtt dolgoztak ezekért a pillanatokért.... Örökké emlékezni fogok erre a születésnapra!... Csak hála és boldogság van a szívemben, mert a legnagyobb kincs a világon enyém, amikor szeretsz és szeretnek! Köszönöm NEKTEK, hogy vagytok nekem!".

A színésznő nemrégiben költözött össze Szabó Simon színész-rendezővel, akivel a Farm VIP reality műsorban kerültek közelebb egymáshoz. A pár hamarosan a Nyerő Páros című sztárpárshowban fogja próbára tenni a kapcsolatukat.

Szabó Simon is megosztott egy közös képet Instagram-oldalán, amely mellé a következő üzenetet fűzte: "Boldog szülinapot, Baby!".