Az RTL új műsorvezetővel és nyomozókkal frissíti az Álarcos énekes új évadát

Közel három év szünet után tér vissza az Álarcos énekes, az RTL sikerműsora, de nem csak a nyomozók, hanem a műsorvezető személye is megújul az ősszel induló évadban. Márciusban jelentette be az RTL, hogy újra képernyőre kerül az Álarcos énekes, amelyről a Blikk is beszámolt. Verebély Marcell, a csatorna szenior kreatív producere a Fókusznak adott interjúban erősítette meg, hogy a műsorvezetői és nyomozói szerepkörökben változások lesznek.

Az Álarcos énekes korábbi évadaiban Istenes Bence volt a műsorvezető, azonban a negyedik évadban új műsorvezetővel tér vissza a show. A nyomozók között eddig olyan ismert személyiségek tűntek fel, mint Sebestyén Balázs, Szabó Zsófi, Fluor Tomi, Szandi, Csobot Adél, Hargitai Bea, Nagy Ervin, Gáspár Laci és a youtuber Dancsó Péter, de az idei évadban a nyomozócsapat összetétele is megújul.

A műsor lényege, hogy ismert emberek különféle jelmezekbe bújva adnak elő zenés produkciókat, miközben a nyomozóknak kell kitalálniuk, ki rejtőzik a maszk mögött. Az első három évad győztesei között volt Gallusz Niki, mint Nyuszi, Miller Dávid, mint Banán és Vastag Tamás, mint Kaméleon. Az RTL a Fókusz egyik szegmensében adta hírül, hogy a forgatások már megkezdődtek, és számos újdonsággal készül a stáb a negyedik évadra.