A legfiatalabb kocsmáros: 18 éves egyetemista adta fel tanulmányait egy pubért

Egy 18 éves politológushallgató, Hugo Willett, felhagyott a felsőfokú tanulmányaival, hogy megvalósítsa régi álmát, és kocsmatulajdonosként folytassa pályafutását. Az internetezők körében nagy népszerűségnek örvend a fiatal, aki a The Bowl Inn nevű, 18. századi múltra visszatekintő kocsma vezetését vette át Hastingleigh-ben, Kentben.

Hugo Willett, aki minden bizonnyal Kent legfiatalabb kocsmárosa, a tanulmányai félbehagyásával vállalta a történelmi italozó hely vezetését. Annak ellenére, hogy a fiatal tinédzser tudatában van a nagy felelősségnek, amit a kocsma átvétele jelent, és hogy éppen csak betöltötte az alkoholfogyasztáshoz szükséges korhatárt, elszántan állt az új kihívás elé.

A Kent-i Egyetem politológia szakos hallgatója volt, de úgy döntött, hogy nem bánja meg a pályamódosítást. „Bár nagyon érdekel a politika, és ezért is kezdtem el tanulni az egyetemen, muszáj voltam megragadni ezt a kivételes lehetőséget. Álmaim karrierjét egy ilyen gyönyörű, hagyományos kocsma vezetésével kezdhetem meg” – nyilatkozta a fiatal kocsmáros.