Weisz Fanniék elárulták születendő gyerekük nemét

Közel három héttel azután, hogy Weisz Fanni bejelentette eljegyzését és azt, hogy babát vár, most Instagram-oldalán egy babaváró bulis képpel felfedte: kisfiút várnak.

A modell korábban még nem árulta el a baba nemét, de a legújabb közösségi média bejegyzésében már egyértelművé tette: fiúgyermek érkezik a családba. Weisz Fanni a baba apukájáról is beszélt egy interjúban, ahol elmondta, hogy a kisfiú édesapja civil személy, és egyelőre szeretné is megőrizni ezt a státuszt. A modell hangsúlyozta, nem szeretné vőlegényét arra kényszeríteni, hogy ez megváltozzon.

A 31 éves modell június végén jelentette be Instagramján, hogy nem csak eljegyezték, de egyből anyai örömök elé is néz. Az eljegyzésre és a babavárás hírére Olaszországban került sor, ahol feltehetően a lánykérés is megtörtént. A születendő gyermek nemét eddig titokban tartották, de a szerelmesek nemrégiben megtartották a gender reveal partit, ahol egy aranyos fotó kíséretében hivatalossá vált a hír:

Kisfiú lesz.

– erősítette meg Weisz Fanni a bejegyzésében, hozzátéve, hogy hamarosan egy videóval is jelentkeznek, amelyben további részleteket osztanak meg a követőikkel. A baba nemét azonban egészen a babaváró buliig titok fedte a leendő szülők előtt is. A bulit Weisz Fanni édesanyja, Ágnes szervezte, ahol a leendő szülők előtt is felfedték a titkot.

Weisz Fanni és párja a szíve mélyén tudta, hogy kisfiuk lesz, és ez be is bizonyosodott a szombati gender partin, amit a leendő két nagymama szervezett meg. A modell végtelenül boldog, hogy kisfiúval bővül a családjuk, de vőlegényének azért odasúgta, hogy szeretne később egy kislánynak is életet adni.

A bulinak egy gyönyörű belvárosi étterem adott otthont, ahol a család és néhány barát volt jelen, hogy megünnepelje a hírt. Összesen huszonnégy vendéget hívtak meg, a többség pedig a leendő szülőkkel együtt előzetesen kisfiúra tippelt. Aztán eljött a nagy pillanat, és a teraszról kilőtt füst kék színű volt.

Beigazolódott amire mind a ketten tippeltünk – vette át a szót Fanni. – A terhességem elején azt mondogattam, hogy milyen jó lenne egy kislány, akit fel lehet öltöztetni fodros és habos-babos ruhákba. Aztán ahogy telt az idő, a nagymamám többször megjegyezte, hogy olyan fiús pocakom van. Ilyenkor szinte éreztem, hogy a baba megrángatja a köldökzsinórt, jelezve: Igaz, valóban fiú vagyok! Onnantól kezdve teljesen ebben a hitben voltam. Nekem valójában mindegy volt, csak az a fontos, hogy egészséges legyen a baba, de a párom nagyon fiút várt, így végül mindenkinek a vágya teljesült. Azért, amikor felszállt a kék füst, odasúgtam az apukának: kell majd egy kislány is. – nevetett fel a modell, aki már most megkérte a nagypapát és a dédipapát, hogy a párja mellett ő is tanítsa meg a születendő unokáját néhány fiús csibészségre.

Most pedig, hogy kiderült a baba nemét, a kismama végre nyugodt szívvel elkezdhet minden szükséges dolgot beszerezni a kicsinek. – Nem szeretnék nagyon színes holmikat, a bézs, drapp és fehér árnyalatban gondolkodom, szerintem azok illenek egy picihez. A vásárlást azonban lassan tényleg meg kell kezdenünk, hiszen már a tizennyolc hetes vagyok, és amilyen gyorsan elröppent ez a néhány hét, szerintem úgy fog a többi is – tette hozzá a boldog kismama.