Álomotthon Solymáron: Mohai Gábor szerencsés vásárlása

Mohai Gábor, a köztévé legendás bemondója egy szerencsés véletlennek köszönhetően költözött ki a városból, és talált rá álomotthonára Solymáron.

A Story Magazinnak adott interjúban Mohai Gábor mesélt arról, hogyan is került sor a váratlan ingatlanvásárlásra. Egy húsvéti látogatás során látogatta meg egy barátnőjét Solymáron, aki arra kérte, hogy látogassanak el egy másik barátnőjükhöz is. "Benéztem a kertkapun, gyönyörű ősfák voltak benne. Miután beengedett minket, viccesen megkérdeztem tőle: ’Vera, nem cserélsz velem?’ Ő azt válaszolta, ’de igen, de csak veled cserélek.’ Nem vettem komolyan, aztán decemberben felhívott telefonon, és megkérdezte, mi lesz a cserével. Már másnap elindítottam a folyamatot" – idézte fel Mohai a történetet. Eredetileg a Várban lakott, így a cserében Vera költözött oda.

Az események már harminc évvel ezelőtt történtek, és Mohai Gábor azóta is Solymáron él. Otthonát teljesen belakta, és szívesen fogadja vendégül egykori kollégáit, mint például Kudlik Júliát, Bay Évát, Kertész Zsuzsát és Endrei Juditot.