Marics Peti cáfolja a pletykákat a titokzatos szőke lányról

A közelmúltban felröppent hírek szerint Marics Peti egy balatoni fellépése után egy szőke lánnyal került közelebbi kapcsolatba, amit a rajongók is észrevettek és széles körben megvitattak a közösségi médiában. Az énekes azonban gyorsan reagált és tisztázta a helyzetet.

Marics Peti nemrégiben egy balatoni fellépés után került a rajongói és az internetezők figyelmének középpontjába, miután pletykák kezdtek el terjedni egy titokzatos szőke lányról, akivel állítólagosan látták. A közösségi oldalakon megjelent beszámolók szerint a zenész és a lány közötti viszony egyértelműen többnek tűnt puszta barátságnál.

Azonban Marics Peti gyorsan reagált a róla szóló hírekre és egy Instagram-történetben cáfolta a találgatásokat. Az énekes kijelentette, hogy a szóban forgó szőke lánnyal kapcsolatos történetek nem felelnek meg a valóságnak, és hogy őt magát is bemutathatnák a lánynak, mivel nem is ismeri őt.

Peti továbbá elmondta, hogy a balatoni fellépés után, amely az Efotton zajlott, ő és csapata a nagy hőség és fáradtság miatt gyorsan távoztak a helyszínről, mivel még több fellépés várt rájuk a héten. Az énekes hangsúlyozta, hogy semmilyen félreérthető helyzet nem történt, még akkor sem, amikor rajongók odaléptek hozzá képet kérni, még étkezés közben sem.

A Balaton és környéke nem csak a pletykák miatt került a hírekbe, hanem a híres gasztronómus, Sass Dani családi pillanatai miatt is. Dani a közelmúltban kislányával, Lilivel látogatott el a Balatonhoz, ahol gyermekként ő is sok időt töltött. A családapa megható sorokat osztott meg a közösségi médiában arról, hogy 37 évvel ezelőtt, amikor ő volt két éves, szülei ugyanezen a stégen vezették be őt a Balatonba. Most, kéz a kézben sétálva kislányával, Dani újraélhette ezeket a nosztalgikus pillanatokat.

A Balatonnál azonban nem csak a pihenés és a szórakozás jelenti a kihívást, hanem a kánikula is. A Balatoni Turizmus Szövetség felhívja a figyelmet arra, hogy a vendéglátásban dolgozók, különösen a konyhákban, emberfeletti körülmények között végzik a munkájukat, ahol a hőmérséklet akár 50 fok is lehet. Fekete Tamás, a szervezet alelnöke szerint a vendéglátóhelyek konyháiban a hőség miatt pokoli körülmények uralkodnak, és a dolgozók a forró gőzben és a tűzhelyek mellett izzadva szolgálják ki a vendégeket. Ezért a szövetség arra kéri a nyaralókat, hogy legyenek türelmesebbek és mutassanak nagyobb megbecsülést azok iránt, akik ebben a nagy melegben is helytállnak, akár egy rövid taps vagy egy mosoly formájában is.

A Balatonfüreden történt változások kapcsán érdemes megemlíteni, hogy a Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is. A helyszínen, amelynek nagy részéből közpark lesz, minden más építményt lebontottak már. A balatonfüredi önkormányzat 670 millió forintot fizetett a területért, és a bontás után a város szélén lévő, régóta kihasználatlan komplexum helyén egy új közpark fog megnyílni.