Marics Peti cáfolja a pletykákat

Marics Peti, aki zenei karrierjében jelentős sikereket ért el, és nemrégiben a TV2 Zsákbamacska című műsorának második évadában is feltűnt, most a közösségi médiában reagált a róla szóló pletykákra.

A ValMar duó énekeseként ismertté vált Marics Peti a Megasztár megújuló kiadásában zsűritagként fog helyet foglalni. Az énekes magánélete azonban gyakran kerül a középpontba, különösen miután szakított párjával, Tóth Andival. A Redditen terjedő híresztelések szerint Marics új kapcsolatokba keveredett, de ő ezeket a szóbeszédeket kitalációnak tartja.

Marics Peti Instagram-sztorijában válaszolt a róla szóló találgatásokra. Elmondása szerint a legújabb pletyka szerint egy szőke lánnyal látták, akivel állítólagosan intim viszonyt folytat, de ő maga még nem is ismeri ezt a személyt. Az énekes kiemelte, hogy az ilyen típusú találkozások sosem történtek meg, még akkor sem, amikor étkezés közben kérték autogramot vagy fotót tőle.

Marics Peti azt is megosztotta, hogy az EFOTT fesztiválon csupán a fellépésre koncentrált, ahol a nagy hőségben teljesítették a koncertet, majd fáradtan, de azonnal távoztak, mivel további fellépések vártak rájuk a héten.

Az énekes bejelentette, hogy nem hagyja tovább a rágalmazást, és szeretné megtudni, hogyan lehetne jogi lépéseket tenni azok ellen, akik a valótlan történeteket terjesztik. Úgy véli, csak így lehet véget vetni a pletykáknak.

: (via Bors)