Kóbor Léna első szerelméről vallott

Kóbor Léna, Kóbor János lánya, először esett szerelembe, és a Blikknek mesélt a kapcsolatukról. A 17 éves lány a nyáron ismerte meg szerelmét, aki néhány évvel idősebb nála, és bár nem zenész, mégis támogatja őt és az összes dalát kívülről fújja.

Kóbor Léna a napokban fedte fel, hogy szerelmes lett, és az RTL Reggeli műsorában szemérmesen csak annyit árult el, hogy születésnapján találkozott a fiúval egy szórakozóhelyen. A kapcsolatuk nem azonnal indult el, de később mégis egymásra találtak. Léna szerint élete első szerelemről van szó, és nagyon boldog, hogy a nyár folyamán több időt tudnak együtt tölteni.

A fiatal lány hamarosan önálló zenei karrierbe kezd, és Hadas Alfréddel dolgozik együtt új dalokon, amelyeket a nyár során szeretnének kiadni. Kóbor Léna, bár édesapja révén közel áll a zenei világhoz, fontosnak tartja az egyetemi tanulmányokat és a diploma megszerzését is.

A zene mellett más területek is érdeklik, de még nem döntötte el, hogy melyik irányba szeretne továbbtanulni. A "Gyöngyhajú lány" című musicallal nyáron az országot járják, rendszeresen vesz énekórákat, és sokat stúdiózik. Édesapja támogatta énekesnői ambícióit, de ismerte a szakma árnyoldalait is, és nem szerette volna, ha tehetségkutatóban indulna. Kóbor Léna számára ez sem opció, tehetségkutatóban való részvétel nem szerepel a tervei között.