James Caan és Will Ferrell a Mi a manó? forgatásán

Will Ferrell a Messy podcastban mesélt arról, hogy James Caan, a Mi a manó? című film egyik színésze nem találta viccesnek a Ferrell által nyújtott alakítást a forgatás során, de a film premierje után megváltozott a véleménye.

Will Ferrell, aki a Mi a manó? című film főszereplőjét, Kópét alakította, elmondta, hogy James Caan, aki Walter karakterét játszotta, többször is kritizálta őt a forgatáson, mondván, hogy egyszerűen nem vicces. Ferrell bevallotta, hogy gyakran kergette őrültebe Caant azzal, hogy túlzottan lelkesen adta elő a karakterét. A Variety szerint Caan gyakran ugratott, és felvételek között azt mondta Ferrellnek: "Nem értelek, nem vagy vicces". Ferrell válasza pedig az volt: "Tudom, nem vagyok Robin Williams".

A film premierje után azonban Caan félrevonta Ferrellt és elismerte, hogy a túlzásnak vélt alakítás valójában zseniális volt a vásznon. A Jon Favreau által rendezett 2003-as film több mint egy évtizeddel a megjelenése után karácsonyi klasszikussá vált, és több mint 220 millió dolláros bevételt ért el. Ferrell korábban elárulta, hogy visszautasította a 29 millió dolláros ajánlatot a film folytatására, mert úgy érezte, képtelen lett volna reklámozni egy olyan filmet, amelyről tudta, hogy nem lesz jó.