Galambos Boglárka és milliárdos szerelme szakítottak

Véget ért Galambos Boglárka és a nála 29 évvel idősebb Csipak Péter kapcsolata. A divattervező és az üzletember fél éves együtt töltött idő után döntöttek úgy, hogy külön folytatják.

Galambos Boglárka, Lagzi Lajcsi lánya megerősítette a szakítás tényét, és kijelentette, hogy bizonyos elvárásai vannak egy kapcsolattal szemben, amelyek függetlenek a korosztálytól vagy társadalmi pozíciótól. Boglárka szerint a tisztelet, bizalom és kommunikáció elengedhetetlen egy párkapcsolatban.

A Blikk információi szerint a kapcsolatban már korábban is akadtak problémák, és a pár többször is szakított a fél év alatt. Egy ismerősük szerint Boglárka tudta, hogy Csipak Péter nem lesz az élete párja, és bár élvezték az együtt töltött időt, a korkülönbség és az eltérő egyéniségek miatt nem voltak hosszú távra tervezve.

A szakítás mellett Boglárka Fashion Street-i bemutatóterme is bezárt. Egy hónappal ezelőtt még nagy nyilvánosság előtt nyitották meg, ahol a GBA-Style márkájú ruhákat mutatták be. Az üzlet most üresen áll, és még az arany cégér is eltűnt a homlokzatáról.

A 23 éves Boglárka és a 29 évvel idősebb Csipak Péter egy közös munka során ismerkedtek meg. Boglárka divattervezőnek készül, és nemrég indította el a saját ruhamárkáját, míg Péter szintén a divatiparban tevékenykedik. Egy korábbi ismerősük szerint Pétert lenyűgözte Boglárka szépsége és intelligenciája, és bár nagyon boldogok voltak együtt, a kapcsolatnak vége szakadt.