Megvan a kezdés: Az Eufória harmadik évadának forgatása

A népszerű Eufória sorozat rajongói megkönnyebbülhetnek, ugyanis hivatalossá vált, hogy a harmadik évad forgatása 2025 januárjában veszi kezdetét. Zendaya és a többi főszereplő is visszatér, így a sorozat kedvelői nem kell búcsút intsenek kedvenceiknek.

Az Eufória című sorozat első évada óriási sikert aratott 2019-ben, és a második évad is nagy várakozások közepette jelent meg két évvel ezelőtt. A harmadik évadra azonban eddig csak annyit lehetett tudni, hogy érkezik, de konkrét dátumot nem közöltek. A rajongók türelme mostanra meghozta gyümölcsét, mivel a forgatások kezdési időpontja végre napvilágot látott.

A sorozat harmadik évadának megvalósítása több akadályba is ütközött, többek között a tavalyi hollywoodi írók sztrájkja és Angus Cloud, a sorozat egyik fontos szereplőjének váratlan halála miatt. Emellett Zendaya és Sydney Sweeney egyre több hollywoodi projektben való részvételével is kevesebb idejük maradt az Eufóriára.

A készítők azonban jó hírekkel szolgáltak a rajongóknak: a sorozat főszereplői, köztük Zendaya, Hunter Schafer, Jacob Elordi és Sydney Sweeney mind visszatérnek az új évadban. A sorozat további részleteiről is csepegtettek információkat, így kiderült, hogy a harmadik évadban már nem a gimnáziumi éveket fogjuk követni, hanem egy időugrás lesz a történet része, annak méretéről azonban még nem esett szó.