Alekosz, a görög Adonis megmutatta izmait

Alekosz, a ValóVilág 4 győztese, aki korábban inkább a dorbézolásáról volt ismert, mostanra igazi izomkolosszussá vált. A közösségi médiában közzétett videóján félpucéron, izmait feszítve sétál, és John Rambo tekintetével fürkészheti a szomszédokat.

Alekosz már két éve rendszeresen látogatja az edzőtermet, és a súlyok emelgetésével teljesen megszabadult egykor jellegzetes pocakjától és testtartásától. A kemény munka eredményeképpen kockás hasa és kidolgozott izmai lettek, amelyeket nemrégiben egy videón is megmutatott. A felvételen látható, ahogy otthona udvarán, kevés ruházatban, izmait feszítve sétál, mintha éppen Sylvester Stallone ikonikus karakterét, John Rambót idézné meg.

Az elmúlt évek során Alekosz rajongótábora is bővült, hiszen egyre többen kezdték el követni a görög hős mindennapjait a testépítés iránti elkötelezettsége miatt. Néhány Youtuber már készített videót Alekosz edzéstervéről, és voltak, akik még azt is kipróbálták, hogy 24 órán át úgy éljenek, mint ő. Az eredményekről kevés információ áll rendelkezésre, de Alekosz izmain egyértelműen látszik a kitartó munka.

Ez nem az első alkalom, hogy Alekosz hasonló videót készít. Egy évvel ezelőtt már volt példa arra, hogy ugyanitt, hasonló öltözetben mutatta meg izmait, és akkor is figyelmesen szemlélte a szomszédokat. Felmerül a kérdés, vajon ez az éves megmutatkozás hagyománnyá válik-e a jövőben.