Kasza Tibi meglepődött Hegyes Berci korán

A Szerencsekerék legutóbbi adásában Kasza Tibi, a műsorvezető, nem titkolta meglepetését, amikor megtudta, hogy Hegyes Berci, a táncos, már 30 éves.

A népszerű vetélkedőben Hegyes Berci is megmérette magát, aki a Dancing with the Stars táncosaként is ismert. A játék során kiderült, hogy Berci és a mellette álló Lili korábban egy táncversenyen pontozóként találkoztak. Hegyes Berci elárulta, hogy a Dancing with the Stars műsor jelentős változást hozott az életébe, hiszen előtte hosszú éveken át, egészen pontosan 20 évig versenytáncolt.

Kasza Tibi, aki a műsorvezetői feladatokat látta el, láthatóan ledöbbent, amikor felolvasva Hegyes életkorát egy jegyzetkártyáról, rádöbbent, hogy a táncos már 30 éves.

Te 30 éves vagy?! – kérdezte meglepetten Kasza Tibi, majd humorosan hozzátette: A kölyökképű mindenit! Mikor mondta, hogy 20 évig versenyzett, mondom korán kezdted, kisöcsi. 30 éves… apám lehetne – viccelődött a 46 éves műsorvezető.

Hegyes Berci a műsor során egészen a végjátékig jutott, azonban ott nem sikerült megfejtenie az utolsó szót, így végül több mint kétmillió forintot veszített.