Völgyi Zsuzsi és fiatalabb párja, Kökény Tamás kapcsolata

Völgyi Zsuzsi énekesnő és Kökény Tamás kapcsolata több mint két éve tart, és a korkülönbség ellenére is boldogok együtt. Zsuzsi korábban nem szerette volna fiatalabb férfival randizni, de Tamás megváltoztatta ezt az álláspontját.

Völgyi Zsuzsi kezdetben ódzkodott attól, hogy fiatalabb férfival lépjen kapcsolatba, azonban Kökény Tamás, aki 18 évvel fiatalabb nála, meggyőzte az énekesnőt, és ma már boldogan élnek együtt. Zsuzsi elmondása szerint Tamás olyan erővel hatott rá, hogy nem tudott ellenállni.

A pár jól kezeli a korkülönbséget, és viccet csinálnak belőle, miközben az összhangjuk olyan mértékű, hogy képesek befejezni egymás mondatait. Kökény Tamás szerint nem tud azonosulni a korabeli lányokkal, és mindig is az idősebb nők társaságát kereste. Őszintén beszél arról, hogy Zsuzsi személyiségét egészében szereti, nem tudna kiemelni belőle egyetlen tulajdonságot sem.

A gyermekvállalás jelenleg nem szerepel terveik között, Zsuzsi kislányával, Glóriával azonban Tamás nagyon jó kapcsolatot alakított ki, aki barátként tekint rá.