ValóVilág 12: Rekordösszegű nyereményalap a villalakóknak

A ValóVilág 12 nyereményalapja rekordmagasságra, 41.700.000 forintra nőtt, miután Geri és Dudu sikeresen teljesítették a legújabb játékot.

A ValóVilág12-ben a nyereményalap folyamatosan változik, a villalakók tevékenységétől függően. A 12. évadban már több alkalommal is sikerült növelniük az összeget, de volt, hogy jelentős összegeket veszítettek el. A legutóbbi játék során, amelyet Majka vezetett be a villába, 4 millió forinttal gyarapodott a nyereményalap.

Ezúttal Geri és Dudu kapták a lehetőséget, hogy egy csúszós akadálypályán keresztül, óriási koktélos poharakba színes folyadékot szállítsanak. A feladatot rövid idő alatt kellett teljesíteniük, ami kezdetben aggodalmat váltott ki Geriből.

„Nem mondom, hogy teljesen értem a feladatot és az idő is nagyon kevésnek hangzik, de persze nyomjuk, nyerjük meg” – nyilatkozta Geri a játék előtt. Mindkét versenyző többször elesett a pályán, de végül sikerült teljesíteniük a kihívást.

A villalakók küzdelme meghozta gyümölcsét, és a nyereményalap mostanra elérte a 41.700.000 forintot, ami új rekord a ValóVilág történetében. A nyereményalap az elmúlt két hónapban hol csökkent, hol nőtt, de a minap átlépett egy lélektani határt is: 40 millió forint fölé duzzadt.

Májusban startolt el a ValóVilág 12. évada, amely több szempontból is rendhagyónak bizonyult elődjeihez képest. A nyári szezon mellett a nézők idén minden eddiginél nagyobb beleszólást kaphatnak a játék alakításába, sőt, menet közben egyikük be is költözhetett a villába, esélyt kapva arra, hogy megnyerje a fődíjat – ami, szintén most először, nem egy fix összeg.

Az, hogy ebből mennyi marad a pár hét múlva várható fináléra, esetleg még tovább növekszik-e, egyelőre a jövő zenéje, mindenesetre a nyolc még játékban lévő szereplőnek most joggal érhet fülig a szája.